Logiciel d’entreprise sur mesure de votre coöperation

Met DIMASYS|WKG (Workgroup edition) en DIMASYS|ENT (Enterprise edition) beschikt INFOMAT over een compleet ERP pakket voor dezelfde branches, zij het voor bedrijven van verschillende groottes.

progiciel ERP
Van 3 tot 15 gelijktijdige gebruikers
ERP-systeem
Van 6 tot 300 gelijktijdige gebruikers

Van verkoopondersteuning, bestellingen en voorraadbeheer tot warehousing, technische dienstverlening, productie, financiële administratie en E-business. Dankzij het modulair concept van DIMASYS|ENT kan u groeien, bedrijfsprocessen veranderen, nieuwe productlijnen openen, … helemaal op uw tempo door het toevoegen en implementeren van modules wanneer de noodzaak zich voordoet. Dankzij het R&D-team, en vooral dankzij de goede interactie met meer dan 3 000 gebruikers neemt het aantal modules ook steeds verder toe.

Voor een aantal marktsegmenten legt Infomat zich toe op branchefunctionaliteit zodat we ons kunnen profileren als een ‘specialist in de branche’.

Deze sectoren zijn: elektrotechniek, sanitair & verwarming, ijzerwaren & gereedschappen, bouwmachines, service & dienst na verkoop, retail en tal van andere sectoren …

DIMASYS|MOBile

Infomat ontwikkelde naast het standaard ERP pakket DIMASYS|ENT een mobiel verlengstuk waarmee zowel de vertegenwoordigers (DIMASYS|SALES MOBile) als de techniekers  (DIMASYS|SERVICE MOBile)  van uw bedrijf vanop afstand koppelen met het ERP-systeem, zonder dat zij nog moeten terugvallen op back-office. Met enkele swipes op hun tablet raadplegen zij de lopende orders, voorraad, of controleren ze het huidige machinepark waarna ze een prestatieformulier digitaal opstellen en op hun tablet laten ondertekenen door de klant.

ERP mobile

Nieuwsgierig? Lees dan één van de case stories over onze referentieklanten.

Lees meer
vandenbergh
Pro@Work
Clabots
Proclima

-------