Skip to content

Geïntegreerde ERP-, CRM- en DMS-oplossingen:

ERP

ERP

Met DIMASYS|WKG (Workgroup edition) en DIMASYS|ENT (Enterprise edition) beschikt INFOMAT over 2 complete ERP-oplossingen voor dezelfde branches, zij het voor bedrijven van verschillende groottes.

Lees meer

CRM

CRM

Onze CRM-oplossing en Multi-award winnaar CAS genesisWorld helpt bedrijven in hun dagelijks management van klanten en klantinformatie.

Lees meer

DMS

DMS

Met het document management systeem CORSA voorziet u in de behoefte om documenten te managen en deze vindbaar te maken en te houden in de toekomst. U krijgt volledige controle over het beheer van al uw documenten.

Lees meer

Een compleet ERP-pakket

Met DIMASYS|WKG (Workgroup) en DIMASYS|ENT (Enterprise) biedt Infomat een compleet ERP-pakket geschikt voor bedrijven van verschillende groottes. Infomat is specialist in volgende branches: elektrotechniek, sanitair & verwarming, ijzerwaren & gereedschappen, bouw, machines, service & dienst na verkoop en retail.

Download de brochure


SG Lighting evolueert mee met zijn tijd en investeert in groei

SG Lighting evolueert mee met zijn tijd en investeert in groei

SG Lighting, Noors producent van hoogwaardige verlichting en bijhorende apparatuur, kende over zijn dertigjarig bestaan een stabiele groei. Het familiebedrijf beschikt momenteel over 10.000 vierkante meter kantoor- en opslagruimte in Lillesand (Noorwegen) en heeft verkoopafdelingen in Zweden, Denemarken, Finland, Benelux, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Ontdek meer

Resto bouwspecialiteiten voert klantenservice verder op met DIMASYS|WKG

“Always at your service”: zo luidt de baseline van Resto bouwspecialiteiten N.V. (Melle). Die klantenfocus scherpte de familiale KMO nog fors aan toen het begin 2018 ERP-applicatie DIMASYS|WKG implementeerde. Uiteraard leverde dat een aanzienlijke efficiëntiewinst in de bedrijfsactiviteiten op, maar bovenop leidde één en ander tot een verdere verbetering van de klanten-service.

Ontdek meer


Resto bouwspecialiteiten voert klantenservice verder op met DIMASYS|WKG


Inspiring Business Software

Inspiring Business Software

Een woord dat zowel staat voor “inboezemen”, wat onze medewerkers en onze business software moeten doen met vertrouwen, kennis en kwaliteit, als voor “drijven” waarbij voor ons functionele innovatie centraal staat.

Inspireren ook in de betekenis van “bezielen” waarbij onze reden van bestaan ligt in het succes dat onze klanten boeken, ondersteund door onze inspirerende ERP, CRM, ECM en sport-/ledensoftware en door de kennis en toewijding van een team van consultants en ontwikkelaars.

Ontdek meer

Ontdek nu meer over al onze diensten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use | Modern Slavery Statement

Contact Us
-------
Helpdesk