Skip to content

Geïntegreerde ERP-, CRM- en DMS-oplossingen:

ERP

ERP

Met DIMASYS|WKG (Workgroup edition) en DIMASYS|ENT (Enterprise edition) beschikt INFOMAT over 2 complete ERP-oplossingen voor dezelfde branches, zij het voor bedrijven van verschillende groottes.

Lees meer

CRM

CRM

Onze CRM-oplossing en Multi-award winnaar CAS genesisWorld helpt bedrijven in hun dagelijks management van klanten en klantinformatie.

Lees meer

DMS

DMS

Met het document management systeem CORSA voorziet u in de behoefte om documenten te managen en deze vindbaar te maken en te houden in de toekomst. U krijgt volledige controle over het beheer van al uw documenten.

Lees meer

Unit4 Wholesale overgenomen door Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems (KCS), leverancier van ERP-software, diensten en supportoplossingen voor groothandel, distributie, verhuur en installatie klanten wereldwijd, heeft vandaag aangekondigd dat het Unit4 Wholesale in Nederland heeft overgenomen.

Ontdek meer


Unit4 Wholesale


Infomat wordt overgenomen door Kerridge Commercial Systems

Infomat wordt overgenomen door Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems (KCS), een toonaangevende leverancier in software, diensten en ondersteuning van oplossingen voor klanten in de groothandel, distributie, verhuur en installatie wereldwijd, heeft vandaag bekend gemaakt dat het Infomat heeft overgenomen.

Ontdek meer

Gereedschappen Knapen kiest voor DIMASYS

Om blijvend duurzaam te kunnen ondernemen kiest Knapen BV voor DIMASYS|ERP. De papieren facturen verdwijnen en worden vanaf nu digitaal verzonden… En dat helemaal automatisch.

Of Sam, Jens en de andere collega’s tevreden zijn van onze oplossing? Dat ontdek je in volgend filmpje.

Ontdek meer


Gereedschappen Knapen kiest voor DIMASYS


Inspiring Business Software

Inspiring Business Software

Een woord dat zowel staat voor “inboezemen”, wat onze medewerkers en onze business software moeten doen met vertrouwen, kennis en kwaliteit, als voor “drijven” waarbij voor ons functionele innovatie centraal staat.

Inspireren ook in de betekenis van “bezielen” waarbij onze reden van bestaan ligt in het succes dat onze klanten boeken, ondersteund door onze inspirerende ERP, CRM, ECM en sport-/ledensoftware en door de kennis en toewijding van een team van consultants en ontwikkelaars.

Ontdek meer

Ontdek nu meer over al onze diensten

Trotse partner van Cliniclowns Marathon Tokyo 2020

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

General contact: info@infomat.eu
Administration & Finance: admin@infomat.eu
Jobs: jobs@infomat.eu
Sales: sales@infomat.eu

Helpdesk website: helpdesk.infomat.eu
Helpdesk Tel.: +32 3 820 60 01 - +32 3 820 60 02

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use

Contact Us
-------
Helpdesk