Skip to content

Geïntegreerde ERP-, CRM- en DMS-oplossingen:

ERP

ERP

Met DIMASYS|WKG (Workgroup edition) en DIMASYS|ENT (Enterprise edition) beschikt INFOMAT over 2 complete ERP-oplossingen voor dezelfde branches, zij het voor bedrijven van verschillende groottes.

Lees meer

CRM

CRM

Onze CRM-oplossing en Multi-award winnaar CAS genesisWorld helpt bedrijven in hun dagelijks management van klanten en klantinformatie.

Lees meer

DMS

DMS

Met het document management systeem CORSA voorziet u in de behoefte om documenten te managen en deze vindbaar te maken en te houden in de toekomst. U krijgt volledige controle over het beheer van al uw documenten.

Lees meerEen compleet ERP-pakket

Met DIMASYS|WKG (Workgroup) en DIMASYS|ENT (Enterprise) biedt Infomat een compleet ERP-pakket geschikt voor bedrijven van verschillende groottes. Infomat is specialist in volgende branches: elektrotechniek, sanitair & verwarming, ijzerwaren & gereedschappen, bouw, machines, service & dienst na verkoop en retail.

Download de brochure

Resto bouwspecialiteiten voert klantenservice verder op met DIMASYS|WKG

“Always at your service”: zo luidt de baseline van Resto bouwspecialiteiten N.V. (Melle). Die klantenfocus scherpte de familiale KMO nog fors aan toen het begin 2018 ERP-applicatie DIMASYS|WKG implementeerde. Uiteraard leverde dat een aanzienlijke efficiëntiewinst in de bedrijfsactiviteiten op, maar bovenop leidde één en ander tot een verdere verbetering van de klanten-service.

Ontdek meer


Resto bouwspecialiteiten voert klantenservice verder op met DIMASYS|WKG


Inspiring Business Software

Inspiring Business Software

Een woord dat zowel staat voor “inboezemen”, wat onze medewerkers en onze business software moeten doen met vertrouwen, kennis en kwaliteit, als voor “drijven” waarbij voor ons functionele innovatie centraal staat.

Inspireren ook in de betekenis van “bezielen” waarbij onze reden van bestaan ligt in het succes dat onze klanten boeken, ondersteund door onze inspirerende ERP, CRM, ECM en sport-/ledensoftware en door de kennis en toewijding van een team van consultants en ontwikkelaars.

Ontdek meer

Vos Tools

Vos Tools is de groothandel specialist van machines, gereedschappen, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen. Het bedrijf maakt sinds 2020 gebruik van onze ERP-oplossing genaamd Dimasys. Dit stelt ze in staat om meer dan 250 000 artikelen eenvoudig en efficiënt te kunnen beheren en aanbieden aan hun klanten, met behulp van de vele modules binnen Dimasys. Vos Tools heeft winkels in Brecht en in Boom en maakt succesvol gebruik van de Intercompany module van Dimasys. In deze video legt Philip Vos je uit waarom ze voor ERP-software van Infomat hebben gekozen.

Ontdek nu meer over al onze diensten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use | Modern Slavery Statement

Contact Us
-------
Helpdesk