Skip to content

I8 - Business Intelligence

Gebruiksvriendelijke en krachtige analyse- en rapportage functionaliteiten

Infomat heeft de i8 Business Intelligence producten opgenomen en geïntegreerd binnen het DIMASYS ERP-aanbod opdat DIMASYS-gebruikers voortaan ook de complete functionaliteit van een Business Intelligence tool kunnen gebruiken.

Binnen DIMASYS Business Intelligence vind je 2 modules:

  • i8 Executive Viewer
  • i8 Balanced Scorecard


I8 Executive Viewer

De i8 Viewer biedt bijzonder gebruiksvriendelijke en krachtige analyse- en rapportage functionaliteiten boven op uw DIMASYS-database(s) met ongeëvenaarde snelheid en flexibiliteit.

Dynamische data

Tevens kan de gebruiker de data dynamisch selecteren en sorteren, eigen calculaties toevoegen, uitzonderingen m.b.v. verkeerslichten identificeren, grafieken genereren, printen, e-mailen en nog veel meer en dit alles met een ongeëvenaarde snelle respons tijd.

Met de i8 Viewer kunt u naar de gegevens uit uw DIMASYS of Financials database kijken en deze verder analyseren.

Eenvoudig

U kunt met de i8 Viewer op eenvoudige wijze zelf uw rapporten samenstellen en analyses doen tot op elk gewenst niveau. De i8 Viewer biedt de gebruikers directe toegang tot OLAP (online analytical processing) databases voor zowel geavanceerde ad-hoc analyse als voor standaard management rapportage.

Gebruikers kunnen zonder specifieke technische achtergrond zeer snel bedrijfsinformatie analyseren om gefundeerde beslissingen te nemen. De i8 Viewer is vooral ook een uitstekende oplossing wanneer er behoefte is aan de mogelijkheid om zelf direct antwoorden te vinden op vragen (die bijna altijd komen bij het bekijken van rapporten).

Intuïtief

De gebruiker kan zelf op intuïtieve wijze met eenvoudige muishandelingen de gegevens analyseren; de gegevens in de rapporten van verschillende kanten bekijken, rapporten maken en wijzigen, opslaan en tot in de details doorklikken.

I8 Balanced Scorecard

De opzet van de i8 Scorecard is dat u vanaf dag 1 doelstellingen, prestatie indicatoren en resultaten kunt communiceren met de organisatie.

Lage drempel

Hiermee biedt i8 de gebruiker een hele lage drempel om prestatiemanagement in te voeren voor een lage prijs. De gegevens haalt u uit uw huidige rapporten en worden handmatig ingevoerd. Dit is voor iemand ongeveer een kwartier werk per periode (bijvoorbeeld per kwartaal, maand of week).

Automatisatie

Op basis van deze ervaring kunt u er vervolgens voor kiezen om in de tweede fase het voeden van de Scorecard te automatiseren. Daarnaast kan de i8 Viewer gekoppeld worden, waardoor u vanuit het dashboard kan doorklikken naar de details in de onderliggende rapporten.

Via het web kunt u op de dashboards de prestaties van de organisatie volgen, analyses invoeren of lezen (waarom is een doelstelling niet gehaald) en de verbeteringsacties als tekst invoeren of lezen. De i8 Scorecard is praktisch, gebruiksvriendelijk en efficiënt. Binnen 1 dag werkt het en kijkt u al naar uw eigen dashboard!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use | Modern Slavery Statement

Contact Us
-------
Helpdesk