Skip to content

CRM voor de helpdesk

Cas genesisWorld: CRM voor de helpdesk

Een kwade klant belt uw bedrijf op. Klantenklachten komen geregeld voor.
Met onze CRM-software weet je hoe je het vertrouwen van de klanten kan herstellen in geval van dergelijke misverstanden. Je zorgt onmiddellijk voor zijn order en de klant zal sneller opnieuw orders plaatsen danzij een snelle reactie. Dit brengt je één klik korter bij een perfect klantenbeheer dankzij de module CRM voor de Helpdesk.

CRM voor de Helpdesk – Hoe werkt dat?

Klachten professioneel behandelen is even belangrijk als een snelle orderverwerking. Op dat vlak blinkt genesisWorld pas echt uit: centraal gestockeerde informatie. Op het moment dat je een klacht van een klant in het systeem ingeeft, zullen alle medewerkers die met de klant te maken hebben automatisch en onmiddellijk worden ingelicht. Bovenop de klachten, zal uw CRM-software ook supportvragen en onderhoudsvragen of “tickets” opslaan. De opgeslagen informatie kan supplementaire support geven als ze wordt opgenomen in een FAQ-database. Het hoofdobjectief is de klant professionele service en support te bieden op elk moment, wat enkel kan bereikt worden als iedereen die erbij betrokken is op de hoogte blijft.Helpdesk module

Met de Helpdesk module kan u uw diensten sneller en geïndividualiseerd per klant aanbieden. Uw eigen werk wordt vereenvoudigd vermits je supportaanvragen snel en efficient kan loggen en verwerken. Vergeten vragen of onduidelijke processen behoren nu tot het verleden.

 • Overzicht producten klant en speciale afspraken
  U kan zien welke producten uw klant gebruikt en heeft u een overzicht van de speciale afspraken die u met elke individuele klant heeft gemaakt.
 • Signaleringssysteem
  Het system helpt u met het behandelen van probleemtickets en biedt processen voor het automatisch doorgeven van tickets. Met een rolgebaseerd signaleringssysteem kan u interne en externe berichten versturen.
 • Automatische tijdsregistratiefunctie
  Met de automatische tijdsregistratiefunctie heeft u een volledige controle over uw servicekosten. U kan automatisch de verwerkingstijd registreren of het verbruikte materiaal, maar u kan het ook manueel doen.
 • Overzicht per klant
  In een overzicht per klant van al zijn supportvragen of tickets, heeft u een duidelijk beeld van de diensten die een klant vraagt en de dekking van de kosten.
 • FAQ database

  De ingegeven tickets worden in een FAQ database opgeslagen verwijzend naar elk product of functioneel domein. Uw collega’s kunnen makkelijk zoeken naar relevante informatie doorheen deze FAQ documenten.

 • In één actie bij ene ticket kan je verschillende stappen nemen: van het aannemen van een ticket, over het doorgeven ervan naar de verantwoordelijke verwerkers tot het afsluiten van het ticket.

Helpdesk online

 • Online portaal
  Helpdesk online laat uw klanten toe hun aanvragen en supportvragen rechtstreeks in te geven in een online portal. Het verder verwerken ervan kan dan onmiddellijk gebeuren door het gebruik van de Helpdesk tool.
 • FAQ search
  Alle gebruikers kunnen hun voordeel halen bij de “FAQ search” functie en bestanden kunnen worden gedownload via de FAQ database. U geeft ook inhoud bij voor de FAQ database in genesisWorld.
 • Workflows zijn gestandariseerd
  Door tickets online in te geven, zijn workflows gestandariseerd en worden routinetaken verminderd.
 • FAQ database
  Uw klanten kunnen de FAQ database op gelijk welk moment benaderen en hun voordeel halen uit de grote hoeveelheid aan informatie wat ook weer voordelig is voor uw eigen medewerkers die niet meer op veel terugkerende vragen moeten antwoorden.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use | Modern Slavery Statement

Contact Us
-------
Helpdesk