Skip to content

Corsa Document Management System

Digitaliseer informatiestromen met het document management system (DMS) Corsa

Met de ERP-software DIMASYS zetten we bij Infomat sterk in op de automatisering van bedrijfsprocessen. Ons document management system (DMS) Corsa gaat nóg een stapje verder en digitaliseert alle informatiestromen binnen uw bedrijf. Zo wordt enterprise content management (ECM), ofwel het beheren van ongestructureerde informatie binnen uw onderneming, in één klap een stuk eenvoudiger.

Wat is het DMS Corsa?

Corsa digitaliseert én structureert bedrijfsinformatie in verschillende formats: van tekstdocumenten en technische tekeningen tot XML-bestanden, beeldmateriaal, PDF-bestanden enzovoort. Met Corsa kunt u deze informatie ook makkelijk verrijken door classificaties en hiërarchieën toe te voegen aan al uw documenten. Functionaliteit en gebruiksgemak is waar het bij Corsa om draait.

 • Snel en eenvoudig documenten terugvinden
  Dankzij de gebruiksvriendelijke zoekfunctie van Corsa vindt u relevante informatie meteen terug. Het DMS-systeem zorgt dat alle documenten mét metadatering beschikbaar zijn op het juiste moment, op de juiste plaats en voor de juiste personen.
 • Verschillende versies beheren
  Alle wijzigingen aan een document worden automatisch opgeslagen. U kunt eenvoudig versiebeheer toepassen, zodat elke gebruiker het actuele exemplaar van een document te zien krijgt. Vervolgens kunt u deze versie toewijzen aan een persoon, organisatie, project of adres. Hiermee beschikit uw personeel in één oogopslag over alle correcte informatie om documenten samen te voegen in dossiers zoals personeelsdossiers, bouwdossiers, leveranciersdossiers, enzovoort.
 • Documenten duurzaam opslaan
  Met Corsa bent u steeds zeker van de authenticiteit van documenten. Archiefformaten en de juiste metadata waarborgen de duurzaamheid van uw digitaal archief. Bovendien wordt alle informatie opgeslagen conform de wet- en regelgeving.
 • Gegarandeerde privacy en veiligheid
  De veiligheid van een digitaal archief is eenvoudiger te realiseren dan die van een papieren archief. Bits en bytes kunnen gemakkelijk op meerdere plaatsen worden opgeslagen. Daarnaast beveiligt Corsa je documenten zodanig dat ze niet toegankelijk zijn voor ongeautoriseerde gebruikers. Ook kan niemand informatie in het archief ongemerkt bewerken.

Wenst u meer informatie over Corsa DMS?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use | Modern Slavery Statement

Contact Us
-------
Helpdesk