Skip to content

DIMASYS Service|MOBile

DIMASYS Service|MOBile, dé mobiele oplossing voor servicemedewerkers!

U kan het zich wellicht niet meer voorstellen … techniekers of servicemedewerkers “op de weg” die hun opdrachten op papier meekrijgen, bij de klant ter plekke een prestatiebon moeten invullen, handgeschreven wel te verstaan … Een binnendienst medewerker die deze prestatiebon in het systeem moet invoeren met exacte uren, kilometervergoeding en verbruikte onderdelen … geen sinecure met dat duidelijke schoolhandschrift van de techniekers!

En dan vaststellen dat een onderdeel vereist is, bellen met het kantoor voor voorraad en prijs en vragen het klaar te leggen. Bellen voor de planning, geen duidelijk zicht op de installed base van de klant, op de historiek van interventies op deze ene concrete machine enzovoort…

Nee, dat kan u zich niet meer voorstellen … om de eenvoudige reden dat het niet meer van deze tijd is! Iedereen heeft toch een smartphone of tablet, en als dat niet het geval is dan heeft u wellicht nog niet stil gestaan bij de winst die u hiermee kan genereren.

Geen tijdverlies meer! De technieker “op de weg” en alle klantinfo op de tablet met DIMASYS Service|MOBile, dé mobiele oplossing voor servicemedewerkers!

De oplossing

De DIMASYS SERVICE|MOBile ERP voor techniekers module biedt voor u de oplossing. Op om het even welke smartphone of tablet ziet uw servicemedewerker zijn planning, krijgt hij zijn werkopdrachten aangeboden, vult hij makkelijk zijn prestatiebon in en laat hem op de tablet door de klant aftekenen, kan hij foto’s uploaden, heeft hij een duidelijk zicht op het machinepark van de klant, kan hij machines toevoegen, onderdelen aanvragen, vervolgactiviteiten aanvragen… zonder dat daarvoor nog een interne medewerker “dubbel” werk moet leveren. Kortom een MUST HAVE voor elke moderne onderneming die zich bewust is van het belang van een professionele en efficiënte Dienst Na-verkoop!

Planning overzicht in DIMASYS Service|MOBile

Op om het even welke smartphone, tablet of notebook ziet uw servicemedewerker zijn planning, krijgt hij zijn werkopdrachten aangeboden, vult hij makkelijk zijn prestatierapport in en laat hem op de tablet door de klant aftekenen, kan hij foto’s uploaden, heeft hij een duidelijk zicht op het machinepark van de klant, kan hij machines toevoegen, onderdelen aanvragen, vervolgactiviteiten aanvragen… zonder dat daarvoor nog een interne medewerker “dubbel” werk moet leveren.

Directe verwerking

Als een Werkopdracht is geselecteerd, dan kan een prestatierapport worden aangemaakt, aangevuld met foto’s, commentaren en met de mogelijkheid om toestellen toe te voegen of eruit te halen.

Vervolgens wordt het virtuele document met digitale handtekening onderschreven, waarna het vervolgens wordt opgeslagen en verzonden. Directe verwerking in DIMASYS en eventueel direct een kopie naar het mailadres van de klant.

Terwijl uw installateur zijn ronde doet is hij volledig autonoom en heeft hij geen hulp nodig van backoffice en dit allemaal door DIMASYS ERP voor techniekers.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo bij u op kantoor.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use | Modern Slavery Statement

Contact Us
-------
Helpdesk