Skip to content

CRM voor alle departementen

genesisWorld is een veelzijdig CRM pakket dat beantwoordt aan de wensen van elke divisie

Klik door op de verschillende departementen voor meer informatie over de beschikbare modules.

Logo CAS genesisWorld

CRM bedrijfsbreed

CRM bedrijfsbreed

Infomat – Transparante processen met genesisWorld CRM

De CRM-software verzamelt al uw informatie in 1 centraal platform. Elke nieuwe informatie wordt automatisch toegewezen aan de juiste klant: telefoons, e-mails, afspraken, projecten, orders, verjaardagen, favoriete kleuren, … ofwel alles wat u beslist dat belangrijk en relevant is. Op die manier draagt elke medewerker bij tot het up-to-date houden en vervolledigen van een compleet chronologisch klantendossier dat het hart vormt van uw CRM-software. Er is simpelweg geen verlies van informatie.

CRM voor Sales

CRM voor Sales

Infomat – genesisWorld CRM functionaliteiten voor de sales

Als een centraal systeem is genesisWorld het fundament voor een daadkrachtig en efficiënt verkoopsproces. Het laat u toe alle klantinformatie en zijn belang te registreren en te optimaliseren, en leads snel en efficiënt op te volgen. Dankzij de mobiele toegang (Mobile Access) heeft u bovendien altijd alle informatie binnen handbereik ongeacht waar u zich bevindt. De software neemt routinetaken over waardoor u zelf meer tijd heeft zich te concentreren op klanten en leads.

CRM voor Marketing

CRM voor Marketing

Met genesisWorld bepaalt u specifieke doelgroepen op basis van uw centrale database zodat u ze individueel kan adresseren. Uw CRM-systeem weet in welk product een klant geïnteresseerd is of, meer op persoonlijk vlak, weet wanneer een klant precies één jaar klant is. Van zodra uw multi-fase campagne achter de rug is, zal u in staat zijn de resultaten en de kosten ervan te meten. Met deze kennis wordt het voor u makkelijker bij uw juiste doelgroep te blijven.

CRM voor Project Management

CRM voor Project Management

Of je nu te maken hebt met grote projecten met externe deelnemers of met kleinere taken/projecten binnen je afdeling, onze CRM-oplossing zal je helpen je projecten onder controle te houden. Taken en objectieven, resources en budget, risico’s en mijlpalen… alles kan van A tot Z efficiënt en resultaatgericht gepland worden. GenesisWorld zal je helpen je projecten binnen tijd en budget af te werken.

CRM voor Service & Support

CRM voor Service & Support

Met de Helpdesk module kan u uw diensten sneller en geïndividualiseerd per klant aanbieden. Uw eigen werk wordt vereenvoudigd vermits je supportaanvragen snel en efficient kan loggen en verwerken. Vergeten vragen of onduidelijke processen behoren nu tot het verleden.

Meer weten? Neem nu contact met ons op!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use | Modern Slavery Statement

Contact Us
-------
Helpdesk