Skip to content

DIMASYS|ERP - Mobiele ERP

DIMASYS|MOBile: de mobiele ERP-oplossing bij de hand tijdens al uw verplaatsingen

Een doordeweekse scene in een KMO/MKB-bedrijf tot voor kort…

Een vertegenwoordiger gaat “de baan op”, heeft afspraak bij één van zijn topklanten. De avond ervoor had hij thuis geen internet-verbinding en net voor hij binnengaat moet hij/zij nog naar kantoor bellen met “enkele” vraagjes: wat is de laatste situatie van de klant, hoe staat het met zijn lopende orders, wanneer wordt wat precies geleverd, zijn er nog backorders, wat is deze klant zijn exacte prijs als hij 200 stuks of 3 ton koopt, wat hebben we nog op voorraad van product x of y, kan je de foto en technische fiche even mailen.

Ondertussen doet zijn collega installateur zijn ronde. Voor hij binnengaat belt hij nog even naar kantoor voor de status van het machinepark, de voorraad van de te verwisselen onderdelen.

Download de brochure  

U kan het zich wellicht niet meer voorstellen… techniekers of servicemedewerkers “op de weg” die hun opdrachten op papier meekrijgen, bij de klant ter plekke een prestatiebon moeten invullen, handgeschreven wel te verstaan… Een binnendienst-medewerker die deze prestatiebon in het systeem moet invoeren met exacte uren, km-vergoeding en verbruikte onderdelen… geen sinecure met dat duidelijke schoolhandschrift van de techniekers!

En dan vaststellen dat een onderdeel vereist is, bellen met het kantoor voor voorraad en prijs en vragen het klaar te leggen. Bellen voor de planning, geen duidelijk zicht op de installed base van de klant, op de historiek van interventies op deze ene concrete machine enzovoort… Nee, dat kan u zich niet meer voorstellen… om de eenvoudige reden dat het niet meer van deze tijd is! Iedereen heeft toch een smartphone of tablet, en als dat niet het geval is dan heeft u wellicht nog niet stil gestaan bij de winst die u hiermee kan genereren.

Voor zowel vertegenwoordigers (DIMASYS SALES|MOBile) als onderhoudstechniekers/installateurs (DIMASYS SERVICE|MOBile)heeft Infomat een mobiele module waarmee u alle informatie steeds bij de hand heeft.

Digitale werkopdrachten en prestatiebonnen

Zo ziet uw servicemedewerker op om het even welke tablet of smartphone zijn planning, krijgt hij zijn werkopdrachten aangeboden, vult hij makkelijk zijn prestatiebon in en laat hem op de tablet door de klant aftekenen, kan hij foto’s uploaden, heeft hij een duidelijk zicht op het machinepark van de klant, kan hij machines toevoegen, onderdelen aanvragen, vervolgactiviteiten aanvragen… zonder dat daarvoor nog een interne medewerker “dubbel” werk moet leveren. Kortom een MUST HAVE voor elke moderne onderneming die zich bewust is van het belang van een professionele en efficiënte Dienst Na-verkoop!

Zo heeft uw vertegenwoordiger alle relevante klantinformatie ter beschikking: de lopende offertes en orders, de backorders, de onbetaalde facturen, actuele voorraadinformatie, de klantspecifieke prijzen en kortingen, de volledige productcataloog met afbeeldingen en technische fiches, … Bovendien kan hij ter plekke onmiddellijk een offerte maken en orders ingeven waardoor dubbel werk op kantoor wordt vermeden.  Luxe? Nee hoor, ook vertegenwoordigers hebben recht op professionele en moderne tools!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use | Modern Slavery Statement

Contact Us
-------
Helpdesk