Skip to content

ERP-software voor service en dienst na verkoop

DIMASYS|ERP, geïntegreerde software voor service en dienst na verkoop

Bent u een groothandelaar in toestellen of machines en biedt u uw klanten een uitgebreide service en dienst na verkoop? Met DIMASYS|ERP, gespecialiseerde bedrijfssoftware van Infomat, optimaliseert u uw processen en bereikt u een maximale efficiëntie.

DIMASYS|ERP kent intussen meer dan 4.000 enthousiaste gebruikers. Wij passen ons pakket voortdurend aan in functie van de noden van vandaag binnen uw sector. Op die manier garanderen wij u dat u uw klanten altijd een optimale service kunt verlenen.

Maximale efficiëntie in service en dienst na verkoop

DIMASYS|ERP is een modulair pakket waarmee u de prestaties van álle afdelingen in uw bedrijf optimaliseert. Of het nu gaat over inkoop en verkoop, logistiek, e-commerce of WMS: met DIMASYS|ERP beschikt u over de nodige tools om uw groothandel efficiënt te runnen. Daarnaast biedt onze software u ook extra modules en functies, specifiek voor service en dienst na verkoop. 

Vlotte verkoop

Met DIMASYS|ERP beheert u moeiteloos de volledige verkoopcyclus van uw toestellen: van offerte over order, tot kassaverkopen, installatie, facturatie en retourenopvolging. Ook behoudt u makkelijk het overzicht over alle serienummers van de door uw verkochte toestellen.

Installed base

U krijgt een duidelijk zicht op het volledige machinepark van uw klanten – niet alleen de toestellen en machines die bij uw bedrijf zijn aangekocht, maar ook alle anderen. Zo kunt u uw klant steeds optimaal van dienst zijn.

Herstellingen en onderhoud plannen

U waakt zowel over binnenkomende aanvragen voor dringende herstellingen, als periodieke onderhoudsbeurten. Op het grafisch planbord kan uw dispatcher makkelijk de juiste opdrachten toewijzen aan uw technici. Gebruikt u de module SERVICE|MOBile, dan ontvangen zij de geplande opdrachten meteen op hun tablet of pck en krijgen zij alle relevante informatie te zien (bijvoorbeeld garantie, onderhoudscontract, historiek van vorige interventies, technische manuals, exploded views, enzovoort).

Razendsnelle facturatie

Uw technici geven alle details van de uitgevoerde werken mobiel in. Na ondertekening door de klant op de tablet is de opdracht meteen klaar voor facturatie en krijgt uw klant een digitale prestatiefiche. Zo wint u tijd en vermijdt u fouten: bonnetjes overtypen behoort voorgoed tot het verleden.

Makkelijk beheer van onderhoudscontracten

U sluit snel en efficiënt onderhoudscontracten af en ziet bij binnenkomende oproepen meteen welk type contract uw klanten onderschreven hebben. Zo kunt u makkelijk de nodige interventies plannen.

Messaging & alerting

Uw klanten krijgen automatisch een sms’je of e-mail als uw technicus onderweg is voor een interventie. Na het tekenen van de prestatiefiche stuurt het DIMASYS Task Centre op basis van de werkplanning een bericht naar de volgende klant.

Wilt u maximale efficiëntie voor uw service en dienst na verkoop? Neem dan snel contact op voor meer informatie over ons gespecialiseerd ERP-pakket DIMASYS.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use | Modern Slavery Statement

Contact Us
-------
Helpdesk