Skip to content

Onze aanpak

Projectbeheer

Projectbeheer

Het project management is de motor die ervoor zorgt dat de doeleinden die bij het begin werden vastgelegd in de beste omstandigheden gerealiseerd worden.

Lees meer

Consultancy en advies

Consultancy en advies

Een uitgebreid team van ervaren consultants en projectleiders staan niet alleen in voor de implementatie van onze toepassingen, ze kunnen vaak ook professioneel advies verlenen op organisatorisch vlak door hun ervaring met tal van KMO’s, waaronder bedrijven uit uw sector.

Lees meer

Specifieke ontwikkelingen

Specifieke ontwikkelingen

Tal van bedrijven en organisaties doen een beroep op Infomat voor het ontwikkelen van specifieke toepassingen. Dit kan gaan van kleine of grote maatwerkaanpassingen rond DIMASYS ERP of grotere ad hoc projecten of zelfs complete specifieke toepassingen.

Lees meer

Productimplementatie

Productimplementatie

Uw vak begrijpen is voor Infomat een conditio sine qua non voor een vruchtbare en succesvolle samenwerking. Hoe kunnen wij u helpen in uw business als we niet eerst perfect weten hoe uw bedrijf functioneert? Dankzij onze implementatiemethodologie, gebaseerd op een professioneel projectmanagement, beschikt u over alle troeven om tot een succesvol project en een snelle opstart van uw ERP-systeem te komen.

Lees meer

System engineering

System engineering

On premises of in the cloud… : specialisten in elk domein. Om tot de juiste keuze te komen van uw hardware-infrastructuur (welke servers, welke clients, welke periferie, welk OS), om u te adviseren op het vlak van communicatie of mobiel werken op afstand of bij te staan bij een meer fundamentele keuze tussen installatie bij u lokaal (“on premises”) of “in the cloud” kan u steeds beroep doen op onze architecten en gecertificeerde system engineers.

Lees meer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use | Modern Slavery Statement

Contact Us
-------
Helpdesk