Skip to content

CAS genesisWorld: Mobiele CRM-pakket

Welkom in de mobiele CRM-wereld

Het maakt echt niet meer uit waar uw werknemers zich bevinden, ze kunnen voortaan altijd en overal hun up-to-date bedrijfsinformatie raadplegen en bewerken door gebruik te maken van de mobiele CRM oplossingen van genesisWorld. Dit zal hen zeker bijdragen tot een “excellente” klantenservice vanop eender welke plek. Een kort overzicht van de mobiele oplossingen voor wanneer u onderweg bent:


"CRM valt niet meer weg te denken uit het hedendaagse bedrijfsleven. Het is een wereld die constant evolueert en waarin mobile CRM almaar belangrijker wordt. Benieuwd hoe mobile CRM je beleid en je business de komende jaren zal beïnvloeden? We zetten de belangrijkste evoluties op een rijtje."

Offline

Mobile sync geeft je offline toegang tot adressen, afspraken en taken. De Replicatie functionaliteit geeft je de mogelijkheid gegevens te synchroniseren tussen mobiele PC’s (laptops) en je centraal systeem. Zo kan je ook werken als er geen communicatiemiddelen beschikbaar zijn.

Online

Met Smart access voor tablet-PC’s en browsers gebruik je een client of interface die gebruik maakt van state-of-the-art besturingssystemen. Je kan tikken, slepen, swipen met je vingers of een muis gebruiken om de verschillende functies te activeren en je gegevens te behandelen op het scherm.

Smart access werd ontworpen voor mensen die snel en flexibel willen inspelen op wat hun klant wenst, op kantoor, thuis of onderweg. Met Mobile Apps kan je de CRM-gegevens uit je genesisWorld systeem gebruiken op je iPhone, iPad or Android device. We hebben bovendien een oplossing voor BlackBerry devices. Je kan werken met alle klantengegevens zoals afspraken, adressen, taken, verkoopkansen, en dat alles… in real-time.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use | Modern Slavery Statement

Contact Us
-------
Helpdesk