Skip to content

ERP-software voor de elektrotechnische groothandel

Vergroot de efficiëntie in alle afdelingen van uw bedrijf

Zoekt u een efficiënt ERP-systeem voor uw elektrotechnische groothandel? DIMASYS|ERP, bedrijfssoftware van Infomat, biedt een efficiënte oplossing op uw maat. Met dit pakket heeft u de geknipte tool in handen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. DIMASYS|ERP is in België marktleider in de sector, kent meer dan 3.000 enthousiaste gebruikers en wordt voortdurend aangepast aan de actuele noden in de branche van de elektrotechnische groothandel.

DIMASYS|ERP omvat meer dan 60 modules, waarmee u de werking van elk departement in uw elektrotechnische groothandel kunt optimaliseren: van inkoop en verkoop over logistiek en e-commerce tot finance, business intelligence, service en dienst na verkoop. Ons ERP-systeem biedt u tal van troeven:

Icon coins

Finance

Integreer DIMASYS|ERP naadloos met uw financieel pakket en geniet van een boekhoudkundige oplossing van a tot z.

Icon coins

Document Management System

Koppel DIMASYS|ERP met uw DMS en win aan efficiëntie. Alle documenten worden digitaal verwerkt, zodat u maximaal tijd en plaats bespaart.

Icon coins

Warehouse Management System

Dankzij een intelligent beheer van uw magazijn loopt uw logistiek management altijd op rolletjes.

Icon coins

E-supply & e-commerce

Via de e-supply-module handelt u het inkoopproces volledig digitaal af. U kunt een EDI/XML-koppeling maken met leveranciers zoals Schneider, Legrand, Siemens, Philips, Obo, Hager, Sylvania, Harting en Cebeo. Aan het verkoopsgedeelte kunt u een heuse e-portal opzetten, waar uw klanten alle relevante informatie over uw aanbod terugvinden.

Icon coins

Mobiele module

Voor zowel vertegenwoordigers als onderhoudstechnici beschikt DIMASYS|ERP over een mobiele module die hun ‘on the road’ toegang geeft tot alle nodige informatie.

Een ERP in functie van reële noden

In de snel evoluerende markt van de elektrotechnische groothandel innoveert Infomat dankzij input van gebruikers uit de sector. Op die manier ontwikkelen wij bestaande en nieuwe modules die echt een antwoord bieden op de uitdagingen in uw branche en garanderen we een maximale klantentevredenheid.

Specifieke functies voor ERP elektrotechnische groothandel

Icon coins

Integratie met Etim, Belledic en 2BA

Diverse koppelingen met externe databases en sectorspelers (ETIM, Belledic, 2BA, …) verzekeren u ervan dat de data in uw artikelenbestand altijd correct en up-to-date zijn.

Icon coins

Module kabels en restlengtes

Met DIMASYS|ERP behoudt u niet alleen het overzicht van de resterende kabellengtes op haspels, welke losse ‘coupes’ u nog heeft, maar kunt u ook nagaan waar welke individuele haspel zich bevindt.

Icon coins

Geïntegreerde DoP-nummers

DIMASYS|ERP biedt een makkelijke opvolging van alle DoP-nummers.

Icon coins

Koper- en andere koersen

Bereken automatisch de prijzen van uw producten in functie van de dagprijzen van koper, aluminium, zink en andere metalen

Icon coins

App voor installateurs

DIMASYS biedt uw klanten-installateurs een app waarmee zij vanop de werf of in hun bestelwagen makkelijk uw producten kunnen inscannen, opzoeken, technische informatie opvragen, de beschikbaarheid checken en bestellen.

Wenst u meer informatie over DIMASYS|ERP voor uw elektrotechnische groothandel?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use | Modern Slavery Statement

Contact Us
-------
Helpdesk