Skip to content

DIMASYS|ERP voor groothandel

Geïntegreerde ERP-software voor de groothandel: ontdek DIMASYS|ERP

Bent u op zoek naar een ERP voor de groothandel? DIMASYS|ERP, gespecialiseerde bedrijfssoftware van Infomat, vormt dé oplossing voor groothandels die met een efficiënte tool hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren. Ons ERP-pakket kent meer dan 4.000 enthousiaste gebruikers en wordt voortdurend aangepast aan de noden die de groothandels actueel ervaren.

Een waaier aan mogelijkheden dankzij het juiste ERP voor de groothandel

Met meer dan 60 modules biedt DIMASYS|ERP een antwoord op de behoeften van elk departement in uw technische groothandel: van inkoop en verkoop over logistiek en e-commerce tot WMS, van service en dienst na verkoop over finance tot business intelligence. Ook biedt DIMASYS|ERP u mobiele modules voor sales en service en tal van handige apps.

Download de brochure  

Logo DIMASYS Enterprise

Inkoop

Het leveranciersdashboard biedt u een overzicht van het hele aankoopproces, of het nu gaat over besteladviezen op basis van dynamische en intelligente min-/max-berekeningen, leveranciersaanmaningen, controle op inkoopfacturen, leveranciersretours, digitale e-supply of automatische e-matching.

Logo DIMASYS Enterprise

Verkoop

Met deze module in ons ERP-systeem beheert u de volledige verkoopcyclus: offerte, order, retour, kassaverkopen en facturatie.

Logo DIMASYS Enterprise

Voorraadbeheer

Krijg inzicht in uw hele aan- en verkoopproces met intercompany-transacties, advanced warehousing, magazijnoptimalisatie en variabele locaties.

Logo DIMASYS Enterprise

Logistiek

Stroomlijn de volledige goederenstroom van ontvangst en picking tot verzending. Leg automatische koppelingen met transporteurs, beheer variabele locaties en specifieke klantlocaties. Daarnaast kan u er ook voor kiezen om alle bewegingen in uw magazijn met barcodescanners te ondersteunen.

Logo DIMASYS Enterprise

Finance

U kan DIMASYS|ERP volledig integreren met uw financieel pakket voor een boekhoudkundige oplossing van A tot Z. Met de Document Management-module integreert u makkelijk uw digitaal archief in uw ERP en dankzij de ‘scan en herken’-functie worden inkoopfacturen automatisch gekoppeld. De software herkent zelf welke regels op een bepaald document van toepassing zijn en neemt alles onmiddellijk en correct op in de boekhouding.

Logo DIMASYS Enterprise

Cross application

Diverse koppelingen met externe databases (EZ-base, Nexmart, EDI, Belledic, ETIM, 2BA e.a.) en tools voor het makkelijk inlezen van catalogen van leveranciers verzekeren u ervan dat de data in uw artikelenbestand altijd correct en up-to-date zijn

Logo DIMASYS Enterprise

Service en mobiele dienst na verkoop

Schep een transparant overzicht van garanties, werkopdrachten en prestaties, beheer van machineparken en onderhoudscontracten. Gebruik de daarvoor beschikbare mobiele apps waar en wanneer u maar wilt.

Logo DIMASYS Enterprise

CRM

Een geïntegreerd CRM-systeem centraliseert voor u alle data waarmee u klanten een optimale service kunt garanderen en prospects doelgericht kan benaderen. Ook mobiel beschikken uw buitendienstmedewerkers over een 360°-view van hun klanten en kunnen zij makkelijk afspraken plannen, bezoekrapporten ingeven, enzovoort.

ERP-software voor uw elektrotechnische groothandel

Bent u actief in de elektrotechnische groothandel? Dan kunt u in DIMASYS|ERP gebruikmaken van bijkomende modules zoals haspels en coupes, koper- en andere koersen, en e-supply met Schneider, Legrand, Nikon Obo, Philips, Sylvania en meer. Daarnaast profiteert u van de integratie met BELLIDIC, ETIM, en 2BA. De volledig geïntegreerde e-commerce-oplossing maakt het uw klanten eenvoudig hun producten snel terug te vinden in productdatabases met meer dan een miljoen artikelen. Bovendien zorgt de Sales App ervoor dat uw installateurs op de werf of in hun bestelwagen snel en intuïtief een product kunnen bestellen.

ERP-software in de sector van de ijzerwaren en gereedschappen

Handelt u in ijzerwaren en gereedschappen? Dan kunt u met DIMASYS|ERP automatisch de catalogi van leveranciers inlezen en tijd winnen met de EZ-base– en MENO-koppeling voor een automatische update van uw productgegevens.

Productdatabases met meer dan een miljoen referenties, performante orderentry voor professionele en particuliere klanten, uitgebreide eenhedenregistratie, electronische uitwisseling met Menouquin, Asamco, Groco of Zevij, … Met DIMASYS|ERP beheert u eenvoudig de verkoop van machines, al dan niet met serienummers, de verkoop van bouten en moeren met hun verpakkings- en prijzenproblematiek, de verkoop van werkkledij met maten en kleuren, …

ERP-software voor uw auto-onderdelen en -accessoires, truck- en trailerparts

Ook als u handelt in auto-onderdelen en -accessoires of truck- en trailerparts, doet u uw voordeel met DIMASYS|ERP. Zo garandeert een koppelingsmodule met Doyen Auto dat artikelbestanden en prijswijzigingen automatisch worden geladen. Daarnaast beschikt DIMASYS|ERP over een koppeling met Salto en Aldoc, kunt u gegevens over alternatieve leveranciers inladen en vertrouwt u op een uiterst performante kassamodule.

Download de brochure

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use | Modern Slavery Statement

Contact Us
-------
Helpdesk