Skip to content

COVID-19

Infomat in tijden van COVID-19: meer informatie

Beste klant,

Aangezien de effecten van COVID-19 wereldwijd een ongekende impact blijven hebben, willen wij u laten weten dat u er zeker van kunt zijn dat we hier bij Infomat beschikbaar zijn en er zijn om u te helpen.

Neem contact met ons op via info@infomat.eu om erachter te komen hoe we u kunnen helpen veilig en verbonden te blijven, zodat u uw werk op afstand kunt doen. We maken deel uit van de Kerridge Commercial Systems-groep en onze CEO wilde u op de hoogte houden van het werk dat we verzetten om onze klanten overal te ondersteunen.

Een bericht van Ian Bendelow: Over de hele wereld werken al onze mensen nu thuis uit. Onze plannen voor bedrijfscontinuïteit zijn ingang gezet en zoals u van een softwarebedrijf mag verwachten, blijven onze diensten functioneren terwijl we op afstand werken. U mag geen vermindering van de service zien op ondersteuning. Onze R & D-teams blijven innovatie ontwikkelen, onze consultants en trainingsafdeling blijven klanten helpen met nieuwe implementaties en upgrades, allemaal terwijl ze op afstand werken.

In de afgelopen twee weken hebben we honderden VPN-oplossingen geïmplementeerd om veel klanten te helpen thuis te werken, binnen de hele KCS Group. We hebben honderden hardware apparaten geleverd om klanten te helpen mobiel te kunnen werken en hebben veel van onze klanten geholpen om software naar de cloud te verhuizen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

We zijn vastbesloten om er voor u te zijn en u te helpen innoveren, automatiseren en evolueren om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Als we u op welke manier dan ook kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw persoonlijke accountmanager of een e-mail te sturen naar info@infomat.eu

Met vriendelijke groet,
Ian Bendelow
KCS Group CEO

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 

© Infomat | All rights reserved    | Privacy Policy | Terms of Use | Modern Slavery Statement

Contact Us
-------
Helpdesk